MILITARY DAYS 2023 | Dansk Militærhistorisk Køretøjs-Forening MILITARY DAYS 2023 | Dansk Militærhistorisk Køretøjs-Forening

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MILITARY DAYS 2023

8 september , 2023 - 10 september , 2023

 

Danmarks største ”levende” militær event

Invitation til Military Days 8-9-10 september 2023

Kom og deltag til en fantastisk weekend ved Danmarks største Militærhistoriske event med levende formidling. Stedet hvor man møder masser af ligesindede fra både Danmark og udlandet.

Alle Danske og udenlandske militærhistoriske foreninger, klubber, grupper og enkeltpersoner som fremviser alle slags militær, sanitet og beredskabshistorie m.m op til Sovjets kollaps i 1991 kan deltage.

Vi stiller som krav at man er seriøs omkring sin formidling, og alle former for historieformidling relateret til ovenstående er tilladt i event området.

I det 17 ha. store plantageområde omkring Panzermuseum East er der masser af plads til udstilling af køretøjer, materiel, telte, lejrliv og meget mere. De mange åbne områder mellem træerne giver den perfekte mulighed for at man kan arrangere det helt rigtige miljø omkring sin formidling, ligesom området også er meget publikumsvenligt. Det er også muligt med kørsel i området hvis man har lyst til det. Tunge køretøjer henvises til terrænet, men små køretøjer som jeeps og mc må gerne trille forsigtigt rundt blandt gæsterne i udstiller området. Der vil være marskals tilstede for sikkerhed og anvisninger.

Alle udstillere er meget velkomne til at lave egne fremvisninger/opvisninger enten på det tildelte område hvor man har sin lejr, eller man kan være på den store arena, dog ikke i tidsrummet med de planlagte krigsslag samt køretøjsfremvisning.

Det er gratis at deltage for alle udstillere der ankommer som reenactment eller i køretøjer hvor alle passagerer fremviser seriøs historieformidling.

Kommer man bare i militærkøretøj uden tilhørende påklædning er det gratis for kører + 1 passager.

Man kan opholde sig i området fra onsdag d. 6 til tirsdag d. 12 september. Der vil være toilet og badefaciliteter til rådighed i området.

Skal man bruge strøm til sin lejr skal der betales efter forbrug jvf. skemaet under tilmelding og der skal bestilles strøm ved tilmelding.

Fredag aften vil der være musik med DJ og lørdag aften vil der igen være levende musik med bandet Noach & Friends på festpladsen for alle udstillere og andre stadeholdere. Der er madboder og selvfølgelig kan man slukke tørsten i ølteltet. Pladsen er lukket for publikum fra kl. 17,00 og så er der rig mulighed for at slå sig løs blandt ligesindede.

 

 

Tilmelding for DMKF medlemmer gøres her, alle andre skal bruge https://panzermuseumeast.dk/military-days/

BEMÆRK. TILMELDINGSFRIST FOR DMKF MIDDAG LØRDAG.9/9  ER FREDAG 1/9. HEREFTER KAN MAN KUN TILMELDE SIG SELVE ARRANGEMENTET.

 
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kommer
I M2
Har du salgsstand ?

Detaljer

Start:
8 september , 2023
Slut:
10 september , 2023
Begivenhed Kategori:

Arrangører

Christian Flamand
Træf

Sted

Panzermuseum East
Fladholtevej 18
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 20259048
Se Sted hjemmeside

9 svar til “MILITARY DAYS 2023”

 1. Der vil snarest komme flere detaljer for DMKF deltagelse ved dette arrangement. Hold øje med siden her og i forum.
  Som noget nyt i år, vil der være forplejning lørdag aften til DMKF deltagere – mere herom tilgår.

 2. DMKF medlemmer bedes benytte DMKF tilmeldingsskemaet som er vedhæftet selve arrangementet i oversigten. Benyt skemaet hvis du vil deltage i lørdag aften spisning hos DMKF. Dette kan du gøre, selv om dit telt, bil, udstilling er placeret et andet sted end DMKF området. I dette tilfælde, skal du bare anføre “0” i antallet af m2 du ønsker i DMKF området.
  Se forum for flere detaljer og praktisk information vedr. dette træf.
  Christian

   • Der bliver et egentlig DMKF område for de DMKF medlemmer som ikke er tilknyttet en anden gruppe også.
    Der kommer snarest et kort over området med oplysninger og placeringer. Følg med i forum (træf og arrangementer) hvor der står flere detaljer.
    Christian

 3. Husk at være logget ind på hjemmesiden når du tilmelder dig, ellers går din tilmelding ikke igennem.
  Bemærk: Du skal modtage en kvittering når du har sendt din tilmeldt dig.
  Ved problemer med tilmelding, kontakt info@dmkf.dk
  Christian

 4. Hvis du er en af de medlemmer som ikke har en E-mail adresse, og gerne vil tilmeldes til dette arrangement, kan du henvende dig til Christian Flamand på tlf. 20639191. Så foranstalter jeg din tilmelding.
  Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *