MILITARY DAYS 2023 | Dansk Militærhistorisk Køretøjs-Forening MILITARY DAYS 2023 | Dansk Militærhistorisk Køretøjs-Forening

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

MILITARY DAYS 2023

8 september - 10 september

 

Danmarks største ”levende” militær event

Invitation til Military Days 8-9-10 september 2023

Kom og deltag til en fantastisk weekend ved Danmarks største Militærhistoriske event med levende formidling. Stedet hvor man møder masser af ligesindede fra både Danmark og udlandet.

Alle Danske og udenlandske militærhistoriske foreninger, klubber, grupper og enkeltpersoner som fremviser alle slags militær, sanitet og beredskabshistorie m.m op til Sovjets kollaps i 1991 kan deltage.

Vi stiller som krav at man er seriøs omkring sin formidling, og alle former for historieformidling relateret til ovenstående er tilladt i event området.

I det 17 ha. store plantageområde omkring Panzermuseum East er der masser af plads til udstilling af køretøjer, materiel, telte, lejrliv og meget mere. De mange åbne områder mellem træerne giver den perfekte mulighed for at man kan arrangere det helt rigtige miljø omkring sin formidling, ligesom området også er meget publikumsvenligt. Det er også muligt med kørsel i området hvis man har lyst til det. Tunge køretøjer henvises til terrænet, men små køretøjer som jeeps og mc må gerne trille forsigtigt rundt blandt gæsterne i udstiller området. Der vil være marskals tilstede for sikkerhed og anvisninger.

Alle udstillere er meget velkomne til at lave egne fremvisninger/opvisninger enten på det tildelte område hvor man har sin lejr, eller man kan være på den store arena, dog ikke i tidsrummet med de planlagte krigsslag samt køretøjsfremvisning.

Det er gratis at deltage for alle udstillere der ankommer som reenactment eller i køretøjer hvor alle passagerer fremviser seriøs historieformidling.

Kommer man bare i militærkøretøj uden tilhørende påklædning er det gratis for kører + 1 passager.

Man kan opholde sig i området fra onsdag d. 6 til tirsdag d. 12 september. Der vil være toilet og badefaciliteter til rådighed i området.

Skal man bruge strøm til sin lejr skal der betales efter forbrug jvf. skemaet under tilmelding og der skal bestilles strøm ved tilmelding.

Fredag aften vil der være musik med DJ og lørdag aften vil der igen være levende musik med bandet Noach & Friends på festpladsen for alle udstillere og andre stadeholdere. Der er madboder og selvfølgelig kan man slukke tørsten i ølteltet. Pladsen er lukket for publikum fra kl. 17,00 og så er der rig mulighed for at slå sig løs blandt ligesindede.

For spørgsmål vedr. tilmelding skriv til Allan på mail allan@panzermuseumeast.dk

Detaljer

Start:
8 september
Slut:
10 september
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Christian Flamand
E-mail:
materiel@dmkf.dk

Sted

Panzermuseum East
Fladholtevej 18
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 20259048
Se Sted hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *